10 formes d’evitar la obesitat sense preocupacions i patiment

Ago 01, 16 10 formes d’evitar la obesitat sense preocupacions i patiment

Ja deus saber que les dietes miraculoses i veloces no existeixen. No obstant això, els hàbits que canviïs et poden servir per ajudar en aquest procés.

Si tens problemes d’obesitat o sobre pes, més enllà de seguir un pla d’alimentació adequat, cal que modifiquis alguns costums. Alguns exemples ven clars els podem trobar a pàgines web com la de lasdietasparabajardepeso.com però també us en explicarem uns quants aquí, a la web de la marató.

Les 10 maneres de perdre pes més fàcil

Canvia el que ordenes en un restaurant

Si ets amant del fast food sobretot en el dinar a l’oficina, comença a mirar una altra part de la carta, les amanides o els pastissos són una excel·lent opció. També pot ser alguna peça de pollastre o carn a la graella.

Elimina els snacks

Quan estàs fent el sopar o encara falta una estona per menjar, és probable que sacies la teva fam amb snacks de paquet. A més de ser molt addictius, contenen moltes calories. Si tens molta gana, prefereix una fruita o barra de cereal.

Consumeix un esmorzar de 300 calories

Una combinació saludable de proteïnes i cereals és el que et permet tenir molta energia durant tot el dia i el que és millor, menjar menys a qualsevol hora. Si no ets d’esmorzar, no intentis atiborrarte de menjar des del primer dia, sinó afegeix de poc un element més.

Fes exercici 20 minuts al dia

No cal que et anotis en un gimnàs, pots aprofitar per fer les compres, anar a buscar als teus fills al col·legi caminant, pujar les escales en lloc d’usar l’ascensor, baixar-te abans de l’autobús, rentar el cotxe, tallar la gespa o jugar amb els teus nens al parc.

Deixa de fumar

Aquest hàbit no només és nociu per a l’organisme, sinó que a més no et permet baixar de pes, ja que davant qualsevol exercici neguitosa i no pots continuar. Si bé és cert que molts engreixen quan deixen el cigarret, el podràs baixar amb una dieta adequada i sobretot, li brindarás salut als teus pulmons.

evitar lobesitat

Elimina tot el que no pots menjar

Un dels problemes entre els que fan dieta és la temptació. Si en el teu rebost hi ha molts aliments “prohibits”, substitueix-los per aquells saludables. Els snacks baixos en calories per exemple, la farina integral o els cereals en lloc de patates fregides, farina refinada i xocolates.

Reuneix-te per fer exercici

En lloc de ajuntar-se amb amics per anar a menjar una pizza, prefereix citar-los al parc per fer exercici o almenys, per respirar aire pur. Poden caminar al voltant d’una font o fins anar a ballar.

Cerca entusiasme

Carrega el teu reproductor amb cançons aptes per al gimnàs i l’exercici, així et donaran més ganes de sortir a caminar o córrer en lloc de quedar-te a casa.

Menja molta més verdura

Afegeix a tots els teus menjars, vegetals, per exemple, pizza amb ruca o fideus amb albergínies. Estaràs satisfet i no voldràs provar postres o altres plats.

Afegeix exercici a la teva vida

Tracta de combinar la teva rutina de tal manera que sempre facis exercici. Per exemple, mentre mires televisió pots fer abdominals o bé ballar veient vídeos musicals.